Kérjük, hogy adója 1%-át adja egyesületünknek!

Magánszemélyek rendelkezhetnek személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásáról egy civil szervezet számára. Egyesületünk 2015-ben fogadhatja el először az adófelajánlásokat. A Székesfehérvári Kertbarát Egyesület azt szeretné elérni, hogy szebb, virágosabb legyen Székesfehérvár, az Ön környezete élhetőbb legyen. Ezen túl egyesületünk az adó egy százalékából befolyt összeget a kertkultúra fejlesztésére, a környezettudatos gondolkodás és életvitel propagálására, közösségi kertek fenntartására fordítja.

A Székesfehérvári Kertbarát Egyesület adószáma: 18281758-1-07


Az adózó két külön-külön megjelölést tehet, egy nonprofit szervezet (vagy a törvényben nevesített további szervezetek) és egy egyházi/kiemelt költségvetési előirányzat javára. A NAV-nak megküldött rendelkező nyilatkozat adótitoknak minősül.
Ha a nyilatkozatot kitöltötte, azt a nyilatkozat méretével megegyező szabvány méretű borítékba helyezze bele. A borítékra írja rá az Ön nevét, állandó lakcímét, és saját adóazonosító jelét. A nyilatkozatot május 20.-ig kell eljuttatni a NAV-hoz adóbevallása mellékleteként postai úton, vagy saját munkahelyén is leadhatja, ha felvállalták adóbevallása elkészítését.


Nagyon szépen köszönjük előre is az Egyesületünknek felajánlott adó egy százalékokat! Kérjük, hogy erre a felajánlási lehetőségre hívja fel rokonai, barátai, ismerősei figyelmét is. Ha Önnek bármi kérdése van a témával kapcsolatban, keresse fel Egyesületünket, ahol készséggel segíteni fogunk!

Üdvözlettel: Jankovics Ilona elnök