A tészta : 6 tojásból kakaós piskótát sütöttem.
krém: Kb. 60-70 dkg leszemezett otelló
szőlőt egy lábasban összenyomkodtam, majd addig főztem, míg forrt egy jót, ezután átpasszíroztam, lett belőle fél liter jó sűrű lé. 1.5 zacskó tejszínes pudingport összekevertem 1 jó kanál zselatinnal, és 6 kanál cukorral, aztán előbb egy kevés lével, majd az egésszel simára kevertem, citromlevet nyomtam bele, majd forrásig főztem állandó keverés mellett. Félretettem hűlni, néha belekevertem, közben felvertem kemény habnak a fél liter cukrászhabot /most ez volt itthon és olcsóbb is, mint a Hullala/. Mikor kihűlt a szőlős massza, először csak pár kanál kanál tejszínt kevertem hozzá, majd óvatosan a hab felét hozzáadtam és egyneműre kevertem. Ezt a kakaós piskóta tetejére simítottam, a tetejére pedig a maradék tejszínhabot. Szeletelés előtt pár órára hűtőbe tettem. Kockára szeleteltem, és a kockák tetejét egy szőlőszemmel díszítettem!